Campagnebeeld en promotiemateriaal

Deelnemende lokaties ontvangen van het projectteam van OMD Breda duurzaam promotiemateriaal (vlaggen/banners), posters, kledingstickers met logo en programmaboekjes.

Campagnebeeld

Ieder jaar bedenkt het projectteam van OMD Breda een eigen en uniek campagnebeeld passend bij de editie. Dit beeld staat op de voorkant van het programmaboekje en is te zien op de muppi’s, posters en social media kanalen.

In 2021 heeft het projectteam hiervoor de internationaal bekende Bredase illustrator Hedof (Rick Berkelmans) benaderd. Rick zal t/m 2024 het campagnebeeld ontwerpen.

Vlaggen/banners

De deelnemende lokaties voeren tijdens het momumentenweekend de landelijk herkenbare vlaggen en banners van de Vriendenloterij Open Monumentendag. Deze vlaggen en banners worden door het projectteam verspreid over de deelnemende lokaties en na het open monumentenweekend weer verzameld. Op deze manier kunnen we duurzaam met de materialen omgaan.

NB Alle oude wit/gele vlaggen mogen niet meer gebruikt worden. Lever ze in bij het team van OMD Breda.

Gratis downloadbaar promotiemateriaal

Het gratis downloadbaar materiaal is vanaf juni hieronder beschikbaar. Het zal in eerste instantie gaan om het OMD Breda logo en de e-mail handtekening. Mocht je andere zaken nodig hebben, laat het ons gerust weten zodat we deze hier kunnen toevoegen.

Lees verder

 

Zaterdag 14 september & zondag 15 september

11.00 - 17.00 uur

Jong & oud

Meer dan 55 lokaties open

Gratis toegang