Programma

Een volledig actueel overzicht van alle Bredase monumenten en activiteiten vind je vanaf 1 juli via onderstaande knop.

(link opent in een nieuw venster)

Uitgelicht | Activiteiten & Monumenten

We hebben hieronder vast een aantal leuke locaties en activiteiten voor je uitgelicht. Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen tijdens het open monumentenweekend! Een volledig actueel overzicht van alle Bredase activiteiten tijdens het open monumentenweekend vind je via de rode knop ‘NAAR HET PROGRAMMA’ hierboven en hieronder (link opent in een nieuw venster).

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Bianca

De fotospeurtocht is echt leuk om te doen met het hele gezin. Je ziet een groot gedeelte van het centrum van Breda, komt mooie gebouwen tegen en ook een speeltuintje waar de jongste even kunnen ravotten. We hebben 1 foto niet kunnen vinden maar dat mocht de pret niet drukken.
Onze zoon van bijna 8 vond het leuk om de plaatjes te zoeken en werd steeds enthousiaster.
De route is tevens goed te doen met een buggy of kinderwagen.

Een prachtig initiatief, cultuur toegankelijk voor iedereen!

Gonnie

Geweldige dag gehad; veel bijzondere monumenten gezien. Wat een organisatie; al die leerzame rondleidingen kortom het was top! En morgen gaan we verder!

Elk jaar zien we een paar dagen de parels van Breda. Parels die weer even extra glans krijgen en bijeen gehaald zijn door een enthousiaste groep van mensen.

Volg ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

Zaterdag 10 september & zondag 11 september

11.00 - 17.00 uur

Jong & oud

Meer dan 30 lokaties open

Gratis toegang