Foto: Marco Diks

Workshop – Vrijwilligers werven voor jouw monument

jul 25, 2022 | Nieuws

Vrijwilligers werven tijdens de open monumentendagen is een mooie kans! Mooiwerk organiseert i.s.m. OMD Breda een workshop waar je tips en trucs krijgt om nieuwe vrijwilligers te werven voor jouw monumentale lokatie. En het uitgelezen moment om vrijwilligers te werven is tijdens de open monumentendagen!

Tijdens het open monumentenweekend krijg je veel bezoekers over de vloer. Mensen die geïnteresseerd zijn in jouw gebouw. Misschien vanwege de vormgeving, omdat ze benieuwd zijn naar de geschiedenis, of omdat ze nieuwsgierig zijn naar het gebouw waar ze dagelijks langs fietsen of wandelen.

Belangrijkste is: ze hebben allemaal een goede reden om joúw monument te bezoeken. Je denkt nu misschien: maar ze komen toch niet langs om vrijwilliger te worden? Dat klopt! Maar grote kans dat ze dat wél willen!

Helaas gaat dat niet vanzelf. Wil je weten wat er voor nodig is om deze potentiële vrijwilligers binnen te halen? Meld je dan aan voor deze workshop.

Je gaat naar huis met een concrete aanpak en praktische tips om nieuwe vrijwilligers te werven tijdens Open Monumentendag.

Wil je meedoen?
Meld je dan aan via de website van Mooiwerk.

Datum & tijd:
Dinsdag 23 augustus 2022
19.30 uur – 21.30 uur.

Doelgroep
Iedereen die zich bezighoudt met het werven van en werken met vrijwilligers, én meedoet aan OMD Breda. Dus bijvoorbeeld bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren van Bredase monumenten.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij vanuit Mooiwerk een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan via de website van Mooiwerk.
Kan je er toch niet bij zijn? Laat het Mooiwerk zo snel mogelijk weten door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl. Dan kunnen we een ander blij maken met jouw plekje.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!