Nieuwe website in de maak

mei 17, 2022 | Nieuws

Op het moment van schrijven is de nieuwe website van Open Monumenten Dagen Breda in de maak.

We zijn nog druk bezig met het bouwen van de nieuwe website, dus wat je nu ziet is nog niet de laatste versie. Houdt de website dus in de gaten en ook onze facebookpagina voor het laatste nieuws.

Met de komst van de nieuwe website gaan er ook een aantal dingen veranderen! Zo zal je in het vervolg hier het laatste nieuws over OMD Breda terugvinden, als ook meer informatie over leuke programma onderdelen die we Specials noemen. We lichten bijzondere monumenten en activiteiten voor je uit en geven je tips over wat je allemaal kan beleven in het tweede weekend van september.

 

Het actuele overzicht van alle monumenten die meedoen aan OMD Breda, kan je voortaan terugvinden op de landelijke website van open monumentendag. Hier is het ook mogelijk om je eigen programma samen te stellen en te reserveren voor monumenten die een beperkte capaciteit hebben.  En wil je een keer een uitstapje maken naar een andere stad? Dan voeg je die monumenten gewoon toe aan je programma. Hoewel we natuurlijk hopen dat je ook een bezoek brengt aan het monumentale erfgoed in Breda!

Blijf de website dan ook regelmatig bezoeken om te kijken welke nieuwe informatie er te vinden is!