Aanmelden Monument

Bewoon je een monument of ben je eigenaar van een monument of gebouw met een bijzonder historisch verhaal? Laat andere monumentenliefhebbers meegenieten door jouw monument open te stellen tijdens de Open Monumenten Dagen Breda.

Inschrijven

Je inschrijven voor OMD Breda kan tot 4 april 2023 via het inschrijfformulier. Klik op onderstaande knop (link opent een Google formulier).

Heb je nog nooit meegedaan, lees dan eerst verder op deze pagina.

 

Voorwaarden om deel te nemen

Ontdek hier de voorwaarden om je fysieke en digitale activiteit in te schrijven voor de Open Monumentendagen Breda.

 

Lees verder

Belangrijke data

Tijdens het tweede weekend van september vinden de open monumentendagen in Breda plaats. Voor het zover is, zijn er nog een aantal belangrijke data die voor jou als organisator belangrijk zijn. Noteer ze in je agenda en houdt deze pagina in de gaten!

 

Lees verder

Campagnebeeld en promotiemateriaal

Deelnemende lokaties ontvangen van het projectteam van OMD Breda duurzaam promotiemateriaal (vlaggen/banners), posters en programmaboekjes.

 

Lees verder

Thema 2023: Als monumenten konden praten inspiratiedocument

De European Heritage Days (EHD) benoemen voor elk jaar het overkoepelende thema voor Open Monumentendag. In 2023 is dit Levend Erfgoed. In Nederland is dit vertaald in: “Als monumenten konden praten“.  Klik hier om het inspiratiedocument te downloaden.

 

Naar inspiratiedocument

Zaterdag 9 september & zondag 10 september

11.00 - 17.00 uur

Jong & oud

Meer dan 55 lokaties open

Gratis toegang