Aanmelden Monument

Bewoon je een monument of ben je eigenaar van een monument of gebouw met een bijzonder historisch verhaal? Laat andere monumentenliefhebbers meegenieten door jouw monument open te stellen tijdens de Open Monumenten Dagen Breda.

Inschrijven

Je inschrijven voor Open Monumentendagen Breda kan tot 15 mei 2022 via het inschrijfformulier. Klik op onderstaande knop (link opent een Google formulier).

 

Voorwaarden om deel te nemen

Ontdek hier de voorwaarden om je fysieke en digitale activiteit in te schrijven voor de Open Monumentendagen Breda.

 

Lees verder

Belangrijke data

Tijdens het tweede weekend van september vinden de open monumentendagen in Breda plaats. Voor het zover is, zijn er nog een aantal belangrijke data die voor jou als organisator belangrijk zijn. Noteer ze in je agenda en houdt deze pagina in de gaten!

 

Lees verder

Campagnebeeld en promotiemateriaal

Deelnemende lokaties ontvangen van het projectteam van OMD Breda duurzaam promotiemateriaal (vlaggen/banners), posters en programmaboekjes.

 

Lees verder

Thema 2022: Duurzaamheid duurt het langst inspiratiedocument

De European Heritage Days (EHD) benoemen voor elk jaar het overkoepelende thema voor Open Monumentendag. In 2022 is dit Sustainable Heritage. In Nederland is dit vertaald in: “Duurzaamheid duurt het langst“.  Klik hier om het inspiratiedocument te downloaden.

 

Naar inspiratiedocument

Zaterdag 9 september & zondag 10 september

11.00 - 17.00 uur

Jong & oud

Meer dan 30 lokaties open

Gratis toegang